Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kozağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

WEB https://kozagacegitimuygulamaokulu2.meb.k12.tr
Adres : Kozağaç Mah. Karaağaç Sokak No.1 Meram/KONYA
VİZYON : Verdiğimiz tüm hizmetlerde Türkiye´de en iyisi olmaya çalışarak dünyada örnek okul olmak.
MİSYON : Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını, gelişimini, değişimini sürdürmeleri için profesyonel yönetim, insan kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma, eğitim – öğretim alanında araştırma ve geliştirme, etkili denetim ve iletişim, rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil :
Isınma :
Servis :
Ulaşım : Otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır. 12 numaralı belediye otobüsü( Okulun yakınında durur), 13 numaralı belediye otobüsü (Kozağaç piknik alanının yakınında durur), 84 numaralı belediye otobüsü (Kozağaç piknik alanının yakınında durur)
Yerleşim Yeri : Meram Kozağaç Piknik Alanı Bölgesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :